Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η υπόθεση Φελίπε και το πρόβλημα του!!

Ο ΠΑΟΚ μίλησε με αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς στη περίοδο του καλοκαιριού και ένας εξ αυτών ήταν και ο Φελίπε Λόπεζ της Βόλφσμπουργκ ο οποίος δεν αγωνιζόταν καθόλου πέρσι.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν τις καλύτερες συστάσεις από τον Άντρε Βιεϊρίνια, ενώ πολύ καλές πληροφορίες έμαθαν και από την κλίκα των Πορτογάλων που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.


Ο Φελίπε είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ δεν έχαναν τίποτα να ρωτήσουν. Το θέμα όμως δεν προχώρησε γιατί ο παίκτης όταν εξετάστηκε από την Βόλφσμπουργκ για να ξεκινήσει την προετοιμασία του, διαπιστώθηκε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις αρτηρίες του, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αν δεν είχε εντοπιστεί.


Ο Φελίπε θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου τρεις μήνες με ειδική θεραπευτική αγωγή έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και στη συνέχεια θα επιστρέψει αν όλα κυλήσουν ομαλά σε αγωνιστική δράση. Ο 27χρονός κεντρικός αμυντικός είναι βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο, έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν με τη Νασιονάλ, όμως εδώ και μία τριετία δεν μπορούσε να καθιερωθεί στη Μπουντεσλίγκα κάνοντας μόλις 17 παιχνίδια.

Έχει ύψος 1,88 και τα στοιχεία του άρεσαν στον ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν έτοιμος να δώσει ένα σχετικά μικρό ποσό για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Πλέον, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο και βλέπουμε…
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: