Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Μας αφήνουν αδιάφορους όσοι ορέγονται λύση... τραβεστί»

Τη στήριξη της στη νυν διοίκηση του Άρη φανέρωσε η Κοινωνία Μελών Άρη με ανακοίνωση της, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί λύση Γ’ Εθνική ή αγοράς ΑΦΜ.

«Μας αφήνουν αδιάφορους όσοι ορέγονται λύση... τραβεστί»
Συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Άρης, του Ερασιτέχνη και της Κοινωνίας Μελών Άρη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα. Ο Παναγιώτη Στεφανίδης τόνισε ότι θα φέρει τις χορηγίες, τις οποίες χρειάζεται ο σύλλογος για να πάρει «ανάσα» και γύρω από τις οποίες έχει γίνει πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό. Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν μεταγραφές για να ενισχυθεί, όπως έχει ανάγκη το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα, η ΚΜΑ εξέδωσε ανακοίνωση, υψώνοντας «ασπίδα» μπροστά από τη νυν διοίκηση των «κίτρινων».

Σε αυτήν αναφέρεται: «Σήμερα, 21/7/2014, πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ του ΑΣ Άρης, της ΠΑΕ Άρης, της Κοινωνίας Μελών Άρη, του τμήματος Marketing της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, εκπροσωπούμενο από τον Ντίνο Κούη, σύμβουλο της διοίκησης.

Για τελευταία φορά θέλουμε να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ Άρης έχει νόμιμη διοίκηση και όσοι ορέγονται είτε τη λύση «τραβεστί» αγοράς άλλου Α.Φ.Μ. είτε τη λύση της Γ’ Εθνικής, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Καλούμε τον γίγαντα Λαό του Άρη να κλείσει τα αυτιά του στις… σειρήνες της Γ’ Εθνικής και του περιβόητου Α.Φ.Μ.

Υ.Γ.: Για να μην νομίζουν οι διάφοροι καλοθελητές ότι ο ΑΣ Άρης και η Κοινωνία Μελών Άρη επιθυμούμε κάτι διαφορετικό, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η θέση των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ είναι η στήριξη στη σημερινή διοίκηση και καλούμε τον Λαό του Άρη να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την αγαπημένη του ομάδα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: