Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Με «καραμπόλα» στον Ολυμπιακό ο Βόσεν!!

Σίγουρη παρουσιάζουν τη μεταγραφή του Γέλεν Βόσεν στον Ολυμπιακό στη Σερβία. Δημοσίευμα της Novosti αναφέρει ότι η Γκενκ σκοπεύει να τον αντικαταστήσει με τον Τζόρτζε Ράκιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Με «καραμπόλα» στον Ολυμπιακό ο Βόσεν
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Γέλεν Βόσεν για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Μάλιστα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, που τον φέρνουν κοντά στο να πιάσει λιμάνι.

Στη Σερβία θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από την Γκενκ για τους Πειραιώτες, αφού οι Βέλγοι -σύμφωνα με την έγκυρη Novosti- έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στον Ερυθρό Αστέρα. Πρόκειται για τον Τζόρτζε Ράκιτς τον οποίο σκέφτονται να αποκτήσουν ως αντί-Βόσεν.

Αναφορές στο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Γέλεν Βόσεν -που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Γκενκ- γίνονται και στον βελγικό Τύπο. Συγκεκριμένα στο nieuwsblad.be επισημαίνεται το ενδιαφέρον της Μίντλεσμπρο και της ελληνικής ομάδας, η οποία «μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά την Γκενκ», όπως γράφεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: