Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Γι αυτό πήρε τον Μακ ο ΠΑΟΚ»

Πολωνική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Σλοβάκο, ενώ επαναφέρει και την περίπτωση του Σαιντί Ντιμπαζονκίζα, που απασχόλησε πριν περίπου ένα μήνα τον Δικέφαλο.
 
Αρκετά ονόματα έχου ακουστεί και αυτό το καλοκαίρι ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ, μερικοί από αυτοί βρέθηκαν κοντά στην Τούμπα, όσο για άλλους κανείς στα γραφεία της Μ.Ασίας δεν γνώριζε κάτι για αυτούς. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν ο Σαιντί Ντιμπαζονκίζα, ο οποίος πριν από περίπου έναν μήνα απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.
 
Η πολωνική ιστοσελίδα "sportowefakty.pl" σε ρεπορτάζ της την Δευτέρα (21/7) αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να... έβαλε στοπ στη μεταγραφή του Ντιμπαζονκίζα στον ΠΑΟΚ, αφού έψαχνε να φέρει στην Τούμπα ένα μεγαλύτερο όνομα.
 
Το όνομα που φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ήταν αυτό του Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, άρεσε περισσότερο στους ανθρώπους του Δικέφαλου, οι οποίοι την τελευταία στιγμή τον... άρπαξαν μέσα από τα χέρια της Λέγκια Βαρσοβίας.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: