Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ»

STAMATOPOULOS-610x362
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο  Γιώτης Σταματόπουλος και μίλησε για την επίσκεψη του στην προετοιμασία του “Δικεφάλου”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώτης Σταματόπουλος:
Για την επίσκεψη του στην προπόνηση του ΠΑΟΚ:“Εκμεταλλεύτηκα το ρεπό και πήγα να δω τους ανθρώπους της ομάδας.  Είδα τους παλιούς φίλους καθώς είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με παίκτες και ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα. Χάρηκα που τους ξαναείδα γιατί δεν είχα την ευκαιρία να αποχαιρετήσω πολλούς. Ήταν ευχάριστες οι ώρες που πέρασα εκεί. Μιλήσαμε και με τον Αναστασιάδη είχαμε μια κουβέντα για το ποδόσφαιρο, έχει ζήσει πολλά και φυσικά μπορώ να πάρω πολλά πράγματα. Όταν ήμουν εγώ στον Πλατανιά και αυτός στην Επισκοπή είχαμε παίξει αντίπαλοι σε ένα φιλικό. Είδα παίκτες από τα παλιά, ήρθαν οι διεθνείς και χάρηκα που τους είδα”.
Για το αν μπορούν να διακριθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές :” Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Δίνεται ευκαιρία σε πολλά νεαρά παιδιά που μπορούν να περάσουν από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, τους εύχομαι να την αρπάξουν και να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Πολλά παιδιά πήγαν καλά πέρυσι, έγιναν πρωταθλητές στην Κ20 και πολλούς όπως ο Κουλούρης, ο Πόζογλου και ο Κιόσε τους χρησιμοποιήσαμε και εμείς. Στο παρελθόν έγινε πολλές φορές. Τα παραδείγματα είναι ο Κλάους, ο Κάτσε, ο Σταφυλίδης και γενικά πάρα πολλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν αυτό το βήμα. Φυσικά δεν θα είναι πολλοί οι παίκτες όμως ο ΠΑΟΚ και δύο παίκτες να βγάζει κάθε χρόνο είναι επιτυχία”.
“Για την κατάσταση στην Φορτούνα Ντίσελντοφ:“Ζω στην Κολωνία αλλά αγωνίζομαι στην Φορτούνα Ντίσελντοφ που είναι μισή ώρα κάθε μέρα δηλαδή πολύ κοντά. Συμπληρώσαμε τεσσεράμιση βδομάδες προετοιμασία, γυρίσαμε από το Σάλτσμπουργκ, είχαμε καλά φιλικά και την πρώτη Αυγούστου ξεκινάμε την νέα σεζόν”.
Για τον Ρόμπερ Μακ:“Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει, δίνει ταχύτητα στην ομάδα, έχει ταχύτητα, μπορεί να βγει ένας με ένας και έχει καλά στοιχεία. Τα έχει δείξει και στην Γερμανία όπου το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι σιγά – σιγά θα είναι ακόμα καλύτερος και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι κινήθηκε έξυπνα ο ΠΑΟΚ γιατί από ότι γνωρίζω ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες. Οι Σλοβάκοι έχουν καλή υποδομή, ποδοσφαιρική εκπαίδευση και αυτός ο παίκτης μπορεί να δώσει πολλά πράγματα”.
Για την νέα χρονιά του ΠΑΟΚ:“Αυτό το γνωρίζουν οι αρμόδιοι. Ο ΠΑΟΚ πάντα αυτό τον στόχο θα έχει. Θα πρέπει να πρωταγωνιστεί γιατί είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό το καταλαβαίνεις όταν φεύγεις και πας μακριά. Θα έχει πάντα ο ΠΑΟΚ υψηλούς στόχους και είμαι σίγουρος οι άνθρωποι του θα το χειριστούν σωστά και θα έχει επιτυχίες”.
Για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Γερμανία:“Οι Γερμανοί δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Είχαν ένα πολύ καλό σωστό προγραμματισμό. Μετά το to αποτυχημένο Euro 2000 έγιναν πολλά πράγματα. Υπήρχαν υποχρεωτικά κέντρα συγκέντρωσης ταλέντων σε όλες τις ομάδες. Βγήκαν παίκτες όπως ο Σβάινσταιγκερ, ο Ποντόλσκι, ο Νόιερ και ο Κεντίρα. Οι Γερμανοί είναι πάντα το φαβορί και αυτό που το πέτυχε φέτος έγινε με εμφαντικό τρόπο. Ο Ρόις τραυματίστηκε όπως και ο Κεντίρα και ο Σβάινσταιγκερ είχαν πολλά προβλήματα. Άλλαξε η ομοσπονδία τρόπο σκέψης, έβαλε πολλά χρήματα, προωθηθήκαν πολλοί προπονητές σε όλη την Γερμανία και εγώ το 2000 ήμουν μικρός και είδα όλο αυτό το πλάνο. Οι παίκτες ανδρώθηκαν και έφτασαν σε αυτή την ποιότητα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: