Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τον λύγισε ο Ντε Βινσέντι!!

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι έκανε τη διαφορά τη διαφορά στο φιλικό ΑΠΟΕΛ-Εργοτέλη και με τα δύο του γκολ επικράτησαν οι πρωταθλητές Κύπρου. Ντεμπούτο για Στράους.

Τον λύγισε ο Ντε Βινσέντι
Ήττα και στο δεύτερο φιλικό του Εργοτέλη επί κυπριακού εδάφους, καθώς μετά από αυτήν με 3-1 στην αναμέτρηση με τον Ερμή Αραδίππου, έχασε 2-0 από τον νταμπλούχο, ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα, Τόμας Ντε Βινσέντι πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, στο 5ο και το 38ο λεπτό του παιχνιδιού. Ωστόσο, συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του, καθώς επρόκειτο για την τελευταία εμφάνιση του αρχηγού, Μαρίνου Σατσιά με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για 17 λεπτά.

inner

Ντεμπούτο έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, ο Σλοβένος μέσος, Ροκ Στράους, ο οποίος έπαιξε για περίπου μισή ώρα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΕΛ: Κίσσας (29’ Χιώτης, 61’ Pardo), Αμορίν, Τζούνιορ (61’ Αρτυμάτας), Γκόμες (46’ Αντόρνο), Σεριντάν (61’ Εφραίμ), Φράνκο (61’ Χριστοφίδης), Σατσιάς (19’ Μοράις), Μαντούκα (Σωτηρίου), Νογκέιρα, Ντε Βινσέντι (46’ Χαραλαμπίδης), Ιωάννου (46’ Αντωνιάδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι (61’ Καβουσάκης), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (61’ Σαϊνάτι), Μέγι, Κοζορώνης, Κοιλιάρας, Ταμέζε (61’ Στράους), Χαντί, Λεονάρντο (61’ Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Δωματάς (61’ Παμλίδης).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: