Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Συνεχίζω με Άρη, έχω συμβόλαιο»

μποχωριδης
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και αναφέρθηκε στον Άρη, τον Δημήτρη Πρίφτη που είναι ο νέος τεχνικός των “κιτρίνων”, το Νίκο Γκάλη και πολλά ακόμη θέματα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Στο τουρνουά που ήμουν, με την εθνική Νέων, δεν ήθελα να με αποσπά τίποτα μέχρι να τελειώσει. Έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα και πιστεύω ότι η παρουσία της εθνικής μας ήταν πολύ καλή. Τώρα θα κοιτάξω τη συνέχεια της καριέρας μου, αν και μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης, ξαναρχίζω προπονήσεις με την ομάδα. Τώρα ότι προκύψει θα το συζητήσουμε. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, είναι η ομάδα μου και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Άρη».
Σχολίασε και τις δηλώσεις του προέδρου του Άρη κ. Αρβανίτη, που του έπλεξε το εγκώμιο: «Μπορώ να πω ότι δηλώσεις σαν και αυτές με κάνουν χαρούμενο. Αποφασίζουμε από κοινού με τον Άρη και κανείς μόνος του. Περιμένουμε τις εξελίξεις και συνεχίζουμε. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά να έχω και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον όπως λένε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δεν το γνωρίζω. Εμένα με ενδιαφέρει ο Άρης και να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν εκτιμήσει η ομάδα μου ότι πρέπει να με παραχωρήσει, τότε θα το συζητήσουμε με τον πρόεδρο».
Για το NBA: «Όνειρο όλων είναι το NBA. Με τον Βενζέκοφ είμαστε κολλητοί και έχει την ίδια άποψη ότι επειδή είμαστε ακόμη μικροί σε ηλικία, πρέπει να παίρνουμε όσο πιο πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά να είμαστε και έτοιμοι για οποιαδήποτε μεγάλη πρόκληση ».
Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Υποθετικά όπως είπα για μένα είναι τελείως διαφορετικός ο Άρης. Μας υπολογίζουν και μας δίνουν χρόνο συμμετοχής. Εκτός της προπόνησης, χρειάζεσαι και χρόνο συμμετοχής για να βελτιωθείς. Καταρχήν για μένα ότι η ομάδα κατάφερε να φέρει τον κ. Πρίφτη είναι επιτυχία. Είναι πολύ καλός και θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα το θέμα της ενίσχυσης είναι σημαντικό. Εφόσον το λύσουμε και έρθουν θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει κι’ άλλο επίπεδο».
Κατέληξε απαντώντας στην ερώτηση ποια ήταν η εμπειρία του από τη συνάντηση με τον Νίκο Γκάλη: «Ήταν φοβερή στιγμή για μένα . Τον έχω δει μόνο σε βίντεο και έχω ακούσει μόνο για τον Γκάλη. Το περυσινό γεύμα γνωριμίας που κάναμε, ήταν φανταστικό. Να σας πω την αλήθεια δεν το συνειδητοποίησα στην αρχή. Μετά που το σκεφτόμουν, κατάλαβα τι είχε γίνει. Ο Γκάλης είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και από αυτόν ξεκίνησαν πολλά παιδιά να παίζουν μπάσκετ. Μακάρι να μας δοθεί η δυνατότητα να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε την προσφορά του στο μπάσκετ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: