Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ώρα για «Αγιά-Σοφιά»

Σε ρυθμούς «Αγιά-Σοφιάς» μπαίνει για τα καλά η ΑΕΚ. Δυο μέρες πριν δώσει επίσημα απαντήσεις σε όλα τα σχετικά θέματα, η «Ένωση» μαθαίνει ακριβώς το πότε θα συζητηθεί το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Ώρα για «Αγιά-Σοφιά»
Στην τελική ευθεία του ονείρου της «Αγιά-Σοφιάς» μπαίνει η ΑΕΚ.

Μετά από διαφόρων ειδών εξελίξεις και καθυστερήσεις, η «Ένωση» θα ξέρει από την Τρίτη το πότε θα δρομολογηθεί το βασικότερο στάδιο για την κατασκευή του γηπέδου της: Η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή.

Κι αυτό διότι το Β’ θερινό τμήμα της Βουλής, όπου και είναι προγραμματισμένο να ψηφιστεί, ξεκινά τις εργασίες του. Μέσα στη μέρα λοιπόν αναμένεται να έχει γνωστοποιηθεί το πόσες συνεδριάσεις θα χρειαστούν -και κυρίως το πότε θα πραγματοποιηθούν- για τη σχετική διαδικασία.

Έτσι, δυο μέρες πριν δώσει επίσημα απαντήσεις για κάθε πτυχή του ζητήματος (μέσω της συνέντευξης Τύπου που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στην Αίγλη του Ζαππείου) η ΑΕΚ θα γνωρίζει το πότε θα συζητηθεί το νομοσχέδιο.

Εφόσον επιβεβαιωθεί λοιπόν η σχετική αισιοδοξία που υπάρχει -και δεδομένου ότι ο αριθμός βουλευτών της συγκυβέρνησης επαρκεί για να περάσει- το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η «Ένωση» θα προχωρά κανονικά… και με το νόμο το γήπεδό της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: