Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η πρόκριση μετράει!!

Η Εθνική Πόλο Ανδρών τερμάτισε τρίτη θέση στη φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά την ισοπαλία (9-9) με την Ιταλία και θ' αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Σερβία.

Η πρόκριση μετράει
Στην τρίτη θέση του ομίλου της παρέμεινε η Εθνική Πόλο Ανδρών μετά την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, καθώς ήρθε 9-9 με την Ιταλία.

Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει στην εξάδα τον δεύτερο του άλλου ομίλου, δηλαδή τη Σερβία. Αν νικούσε η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά, η οποία είχε ήδη προκριθεί στην εξάδα, θα έβγαινε δεύτερη και θα έπεφτε σε θεωρητικά ευκολότερο αντίπαλο στη συνέχεια.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και βρέθηκε να προηγείται με 4-1, αλλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έμεινε πίσω με 4-6. Τελικά ισοφάρισε, αρχικά σε 7-7 και στη συνέχεια ενώ έμεινε και πάλι πίσω με 9-7, μπόρεσε και έφερε το σκορ στο 9-9 με τους Βλαχόπουλο και Γούνα να σκοράρουν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και είχε δική της την τελευταία επίθεση.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-4, 3-2, 2-1

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 3, Μυλωνάκης 2, Χ. Αφρουδάκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 1.

Ιταλία: Ντι Φούλβιο 2, Τζορτζέτι 2, Φιλιόλι 2, Λουόνγκο 1, Τζιακόπο 1, Γκάλο 1.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης σχολίασε: «Δυστυχώς, αυτή η ισοπαλία δεν είναι αρκετή για να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και στο τελευταίο δευτερόλεπτο είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε. Έτσι είναι τα ευρωπαϊκά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι γενικά και πρέπει να συνεχίσουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: