Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Φουλάρει για Ντουρμάζ, το παλεύει για Μπόγιαν!!

Απ' την ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαιώνουν πως παίζουν... φουλ επίθεση για τον Ντουρμάζ, την ώρα που η περίπτωση του Μπόγιαν παρουσιάζει δυσκολίες και γίνεται προσπάθεια. Τι συμβαίνει με Πουλίδο, Άμραμπατ.

Φουλάρει για Ντουρμάζ, το παλεύει για Μπόγιαν!
Ρίχνει τους τόνους στα μεταγραφικά ζητήματα ο Ολυμπιακός.

Στην παρούσα φάση, οι ερυθρόλευκοι επιβεβαιώνουν πως ο Ντουρμάζ αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για την μεσοεπιθετική γραμμή και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. Οι Πειραιώτες παλεύουν την υπόθεση του Σουηδού άσου (με τουρκικές ρίζες), αλλά μόνο τελειωμένη δεν είναι, καθώς οι συζητήσεις συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα σ’ όλες τις πλευρές.

Από ‘κει και πέρα, ο Μπόγιαν Κρκιτς παραμένει ο… διακαής πόθος για τη γραμμή κρούσης. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Ισπανός είναι ήδη κλεισμένος, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας την διαψεύδουν. Στον Ολυμπιακό χαρακτηριστικά λένε πως οι επαφές είναι σε καθημερινή βάση, αλλά η μεταγραφή του στο λιμάνι παρουσιάζει και δεδομένες δυσκολίες που θα χρειαστεί να ξεπεραστούν το προσεχές διάστημα.

Για τα άλλα δύο ονόματα που «παίζουν» δυνατά τελευταία, τους Άμραμπατ και Βόσεν, απ’ τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι. Για τον πρώτο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι και φαίνεται πως η υπόθεσή του έχει… παγώσει, αφού η προσοχή έχει στραφεί αλλού, ενώ για τον Βέλγο απλώς έχει προταθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και φαίνεται πως δεν απασχολεί η περίπτωσή του.

Τέλος και σχετικά με τον Πουλίδο, απ’ τους Πειραιώτες επιβεβαιώνουν το… προφανές εδώ και καιρό. Ότι ο Μεξικανός επιθετικός έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα και απλώς τα γραφειοκρατικά ζητήματα στην πατρίδα του, καθυστερούν την μεταγραφή. Μια καθυστέρηση που δύσκολα θα «αφήσει» τον παίκτη να μεταβεί εγκαίρως στις ΗΠΑ και να δώσει το «παρών» στο tour του πειραιώτικου συλλόγου (είναι ήδη εκεί η ομάδα) και στα δυνατά φιλικά που θα δώσει επί αμερικανικού εδάφους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: