Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Ήθελα να μιλήσω με τον Πρίφτη»

image_resizer
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το πρώην μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Ζεϊμπέκης. Αναφέρθηκε στους λόγους της παραίτησης του και τόνισε πως φεύγει από την ομάδα ως φίλος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ζεϊμπέκης:
Για τους λόγους της παραίτησης του:
“Όλα τα καλά έχουν ένα τέλος άλλες φορές πιο σύντομο άλλες φορές πιο μακρύ. Έχω μια άλλη σκέψη σε κάποια άλλα πράγματα που πίστευα πως θα πρέπει να λειτουργούν. Δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι οι άνθρωποι  και να έχουν το ίδιο σκεπτικό. Ήθελα να δω κάποια πράγματα διαφορετικά  και προκειμένου να χαλάσω την καρδιά μου αποφάσισα να φύγω. Ο κ. Αρβανίτης ήθελε να με μεταπείσει όμως κάποια πράγματα φαίνεται που πηγαίνουν. Όταν κάτι είναι η αγάπη σου και η ζωή σου και χαλάει σου φαίνεται κάπως. Εμείς δεν πήγαμε για τα λεφτά αλλά για την αγάπη μας και την ζωή μας τον Άρη. Όταν χαλάσει η διάθεση σου καλύτερα να φύγεις. Δεν είχα καμιά αντίρρηση ούτε με κανέναν προπονητή ούτε με τον κ. Πρίφτη. Όμως σαν υπεύθυνος αγωνιστικού ήθελα να μιλήσω μαζί του. Αφού δεν έγινε αυτό δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά του συμβουλίου είναι όλα πολύ καλά , θα τα πετύχουν όλα όπως και τα παιδιά από το γραφείο αλλά και την macron είναι εξαιρετικοί συνεργάτες. Είναι όλα μια χαρά”.
Για το αν υπάρχει περίπτωση να αποσύρει την παραίτηση του:
“Όχι δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον τώρα. Κάποιοι ίσως να παρεξηγήσουν πως δεν ήθελα τον κ. Νικολαΐδη η τον κ. Πρίφτη όπως γράφτηκε. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά ήθελα κάποιες απορίες να λυθούν σε εμένα”.
Για την δύσκολη χρονιά του Άρη:“Οι χρονιές είναι πάντα δύσκολες έτσι όπως είναι ο Άρης. Αν λυθεί το θέμα της FIBA θα είναι ένα σκαλοπάτι η ομάδα. Αν βγούν οι επιλογές του κ. Πρίφτη μπορεί να πάρει ακόμα πιο ψηλά ο Άρης”.
Για το αν είναι πρόβλημα πως ο Πρίφτης θα απουσιάζει από τον πρώτο μήνα της προετοιμασίας της ομάδας:
“Τα συμπεράσματα θα βγουν μετά. Ο καθένας έχεις τις απόψεις του. Μπορεί να είναι πολύ καλό το επιτελείο του κ. Πρίφτη και να καλύψει το κενό. Το κάνουν και άλλες ομάδες. Είναι όμως και αυτό ένα θέμα που ήθελα να το συζητήσω με τον κ. Πρίφτη. Κάποια άλλα ονόματα που συζητήθηκαν δεν είχαν τέτοια θέματα”.
Για το αν είχε πρόβλημα με τον Πρίφτη:“Δεν τον ξέρω το άνθρωπο και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Θα ήμουν συμπαραστάτης του και θα ήμουν δίπλα του”.
Για το αν θα μείνει δίπλα στην ομάδα:“Εννοείται θα πάρω διαρκείας και θα είμαι δίπλα στην ομάδα”.
Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα:Μετά από έξι μήνες – έναν χρόνο μπορεί να δω κάποια άλλα πράγματα. Δεν μπορείς να τα προεξοφλήσεις όλα αυτά. Μακάρι να πάνε όλα καλύτερα. Να βγούν όλες οι κινήσεις και να μην χρειάζεται τίποτα”.Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: