Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γηπεδική «βόμβα» στον Ηρακλή!!

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ηρακλή την Δευτέρα, όμως την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος της ομάδας, που αποκάλυψε πως γίνονται «ζυμώσεις» για την κατασκευή νέου γηπέδου.

Γηπεδική «βόμβα» στον Ηρακλή
Την παράσταση στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή για τη νέα σεζόν έκλεψε ο πρόεδρος της ομάδας. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, μιλώντας για τα προβλήματα που υπάρχουν με το «Καυτανζόγλειο», τόνισε πως έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για την δημιουργία νέου γηπέδου.

«Είδα το θέμα του γηπέδου. Αύριο θα έχουμε μία συνάντηση με την επιτροπή του γηπέδου. Ήδη όμως έχουμε στείλει μηχανικό στην Ευκαρπία και σκεφτόμαστε πάντα να βάλουμε μπροστά το μεγάλο όνειρο του κόσμου που είναι το γήπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν σχέδια, έκταση», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη συγκέντρωση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, λόγω του θέματος που έχει προκύψει με το Καυτανζόγλειο, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων το απόγευμα της Δευτέρας. Αξίζει να αναφερθεί και η παρουσία αρκετών οπαδών του «Γηραιού», που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: