Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Αυξήθηκαν τα προβλήματα ενόψει Ροβανιέμι!!

Τρεις «πονοκεφάλους» έχει ο Στάικος Βεργέτης ενόψει του δεύτερου ματς του Αστ. Τρίπολης κόντρα στη Ροβανιέμι για το Europa League. Αποθεραπεία και πάλι ο Μπαράλες. Δεν προπονήθηκαν Ουσέρο, Κουρμπέλης.

Αυξήθηκαν τα  προβλήματα ενόψει Ροβανιέμι
Αυξήθηκαν τα προβλήματα του Στάικου Βεργέτη τρεις ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Ροβανιέμι για το Europa League, ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε έρθει 1-1.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έκανε και πάλι αποθεραπεία και παραμένει το βασικό ερωτηματικό για την αναμέτρηση με τους Φιλανδούς.

Ωστόσο, ο τεχνικός των Αρκάδων είδε τη Δευτέρα να αποχωρεί από την προπόνηση ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο αριστερό πόδι και στη συνέχεια του τοποθετήθηκε πάγος.

Επιπλέον, ο Φερνάντο Ουσέρο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, διότι ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά θεωρείται πως θα πάρει μέρος στο ματς με τη Ροβανιέμι και πιο πολύ προφυλάχθηκε για να αποφύγει τα χειρότερα.

Κατά τα λοιπά, μετά το ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και τελειώματος φάσεων. Ο Στάικος Βεργέτης χώρισε τους παίκτες του σε τέσσερα γκρουπ των έξι, που έπαιξαν σε μικρό χώρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: