Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Επέστρεψε ο Κύργιας!!

Από τον Απόλλωνα στον Άρη και ξανά στο Απόλλωνα. Ο Μιχάλης Κύργιας αποτελεί ξανά ποδοσφαιριστή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ύστερα από ένα μικρό πέρασμα από τους «κιτρίνους».

Επέστρεψε ο Κύργιας
Τρεις σχεδόν ημέρες μετά την αποχώρηση του από τον Άρη, ο Μιχάλης Κύργιας ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο 24χρονος αμυντικός προέρχεται από τις Ακαδημίες των «κυανόλευκων», ενώ από το 2009 έως το 2013 ήταν μέλος της πρώτης τους ομάδας, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, της οποίας τη φανέλα φόρεσε 23 φορές.

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κύργιας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Κύργιας, ο οποίος θα αγωνίζεται ως αμυντικός, προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα ενώ τις σεζόν 2009 έως 2013 φορούσε την φανέλα της πρώτης ομάδας. Συνολικά έχει μετρήσει 90 συμμετοχές με 23 στην Super League, 21 στην Β' και 46 στην Γ' Εθνική κατηγορία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ενημέρωσε: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ψύρρας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Ψύρρας προέρχεται από την ομάδα Νέων Κ-20 της Skoda Ξάνθης και θα αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: