Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΕΚ… ελεύθερα!!

Τη δυνατότητα να επιλέξουν -χωρίς περιορισμούς πλέον- τη θέση απ’ όπου θα υποστηρίξουν (και) φέτος την ΑΕΚ θα έχουν από την Παρασκευή οι φίλοι της.

ΑΕΚ… ελεύθερα
Χωρίς περιορισμούς μπορούν ν’ αγοράσουν πλέον τα εισιτήρια διαρκείας τους οι φίλοι της ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν οι περσινοί κάτοχοι για ν’ ανανεώσουν τη θέση τους, με περισσότερους από 2.000 εξ αυτών να το κάνουν.

Έτσι, από την προσεχή Παρασκευή όλες οι ελεύθερες θέσεις του ΟΑΚΑ θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου, η ανταπόκριση του οποίου έχει ικανοποιήσει την ΠΑΕ και εκτιμάται ότι θα είναι ακόμα μεγαλύτερη στη συνέχεια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την ανανέωση των περσινών θέσεων των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής σεζόν 2014-15.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ανταποκρίνονται πολύ θετικά και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίστηκε και σήμερα με αμείωτο ρυθμό όπου σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων για φέτος.

Οι κάτοχοι του 1500ου και του 2000ου προστίθενται στη λίστα των τυχερών που θα επισκεφτούν τους ποδοσφαιριστές μας στα Σπάτα, θα παρακολουθήσουν την προπόνηση και θα φωτογραφηθούν μαζί τους. Πρόκειται για τους κ.κ. Γιωτάκη Γεώργιο στη θύρα 7 και Κωνσταντινίδη Νεκτάριο στη θύρα 3.

Η πώληση των ελεύθερων θέσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Ιουλίου»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: