Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Να λυθεί το θέμα!»

atmatzidis2-610x350
 Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης. Μίλησε μεταξύ άλλων για το Καυτανζόγλειο και τόνισε πως είναι ένα στάδιο που έχει συνδεθεί όλα αυτά τα χρόνια με τον Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ατματζίδης:
Για το πόσο σημαντικό είναι ο Ηρακλής να έχει το Καυτατζόγλειο:
Έχουμε προβλήματα με το Καυτανζόγλειο.  Αυτό το γήπεδο, χρόνια ολόκληρα προσπαθούσαν να μας το κάνουν τράμπα και να πάρουν το άλλο. Έγινε μια μεγάλη ιστορία. Γίνονται μεγάλες δαπάνες με τους ανθρώπους που είναι μέσα και όλα αυτά. Αν ήταν στο χέρι μας εμείς δεν θα είχαμε τόσο μεγάλη δαπάνη. Επιτέλους, αν δεν παίξουμε σε αυτό το γήπεδο ποιος θα παίξει; Αυτή η δαπάνη αν δεν παίξουμε εδώ δεν θα γίνει; Το μεγαλύτερο γήπεδο στην Θεσσαλονίκη θα είναι άδειο; Με τους ιθύνοντες του γηπέδου υπάρχει αυτή η ιστορία αλλά στο κάτω κάτω και αυτοί εξυπηρετούνται. Πρέπει να δούμε τι μπορεί να γίνει. Δεν έχουμε και εμείς λεφτά που τρέχουν από τα μπατζάκια μας. Άρχισε να λύνεται το ποδοσφαιρικό πρόβλημα. Τώρα όμως προκύπτει άλλο πρόβλημα. Πρέπει να πληρώσουμε και εμείς το γήπεδο αλλά στο είναι και δημοτικό.  Ο Καυταντζόγλου έδωσε το 15-20% και όλα τα άλλα λεφτά ήταν κρατικά. Δόθηκε το όνομα αυτό. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που γίνεται τώρα. Να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι να λύσουν το θέμα”.
Για τον Παπαθανασάκη:“Δεν μίλησα καθόλου μαζί του γιατί έλειπα αλλά θέλω να τον γνωρίσω και ελπίζω να πάμε καλά. Εγώ βασίζομαι και στον Μάκη Σεντελίδη ο οποίος είναι πολύ σοβαρό παιδί και δεν έκανε μια πρόταση που να μην συνέφερε τον Ηρακλή. Εκεί βασίζω την εμπιστοσύνη μου γιατί τον κ. Παπαθανασάκη δεν τον γνωρίζω. Ο Σεντελίδης όμως όποια πρόταση έχει κάνει την έχει μελετήσει πολύ καλά. Επίσης, τα δείγματα μέχρι τώρα είναι άριστα. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και γίνεται προσπάθεια. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε και αυτό ότι μπορούσε. Μας χάρισε μια ομάδα και ένα όνομα αλλά δεν είχε τις οικονομικές πιθανότητες να αντέξει τα βάρη. Ας μην ξεχνάμε να τον ευχαριστήσουμε και αυτόν. Τώρα έχουμε έναν άνθρωπο σοβαρό που με την σοβαρότητα έχει κάνει ότι έχει κάνει σήμερα”.
Για το αν θα πάει στην συγκέντρωση:“Θα πάω οπωσδήποτε στην συγκέντρωση. Θα παρακαλούσα το Καυτανζόγλειο να βάλει λίγο νερό στο κρασί του. Πρέπει να παίζει κάποιος μέσα.  Ποιος θα πηγαίνει στο γήπεδο αυτό;  Να καλέσουμε τον Φοίνικα Πολίχνης; Μπορεί να έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά αυτό είναι ένα δημοτικό στάδιο και πρέπει να εξυπηρετεί. Ο Ηρακλής είναι ένα σωματείο που έχει παίξει τόσα παιχνίδια και δικαιούται να παίξει σε δημοτικό στάδιο. Το έχουν ταλαιπωρήσει και δικαιούμαστε να παίζουμε σε ένα γήπεδο χωρίς να έχουμε πρόβλημα. Για τον στίβο παίρνουν λεφτά από κανέναν. Ας σκεφτούν πως αν ο Ηρακλής δεν παίξει σε αυτό το γήπεδο θα χορταριάσει. Οι αγώνες στίβου γίνονται κάθε πέντε χρόνια. Ακόμα δεν ήρθε ο νέος πρόεδρος και έκλεισαν την πόρτα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: