Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Βέλγος» ο Διούδης για τρία χρόνια!!

Η «Metrosport» αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Άρη με την Κλαμπ Μπριζ.

Στην πόλη Μπριζ βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Σωκράτης Διούδης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας «απογειώθηκε» το μεσημέρι με προορισμό το Βέλγιο, μέσω Βελιγραδίου. Στις αποσκευές του μέσα, συν όλων των άλλων συμπεριέλαβε και τα όνειρα του για ενα καλύτερο ποδόσφαιρο «αύριο», που θα του προσφέρει την απαιτούμενη ηρεμία, την αλλαγή νοοτροπίας και την ανάλογη εμπειρία. Και την ελπίδα για μια λαμπρή ευρωπαϊκή καριέρα.

Αυτός που τον αποχαιρέτησε στο αεροδρόμιο ήταν ο πατέρας του, Δημήτρης. Ο άνθρωπος που τον ακολουθούσε στα γήπεδα, παντού και πάντα. Από την πρώτη μετα που ο Σωκράτης...έπιασε μπάλα, μέχρι χθες, που αποφάσισε να αλλάξει σελίδα δοκιμάζοντας την τύχη του στην Ευρώπη, μακριά απο την μιζέρια της Ελλάδας. Πίσω του αφήνει πολλά. Την οικογένεια του, τους φίλους του. Κάτι καινούργιο όμως ξεκινάει απο σήμερα...

Ο 21χρονος τερματοφύλακας θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-αιματολογικές εξετάσεις κι αφου περάσει με επιτυχία και τα εργομετρικά τεστ, τότε θα βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαια. Δίπλα του θα ειναι ο εκπρόσωπος του, Θεόφιλος Καρασαββίδης, που το τελευταίο διάστημα «έτρεξε»...μίλια για να πετύχει τον «γάμο».

Η «Metrosport» σας αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Διούδη. Αυτή έχει ως εξής: τριετές συνεργασία με τον βελγικό σύλλογο, με την μεταγραφή του στην Μπριζ να τον κανει...πλουσιότερο κατα 110.000 ευρω τον χρόνο, συν 30 χιλιάδες συνταξιοδοτικά (30.000 για 3 χρόνια=90.000 ευρω) που θα τα πληρωθεί όταν φύγει απο τους «νερατζούρι» του Βελγίου. Επιπλέον, θα δοθεί στον Σωκράτη σπίτι και αυτοκίνητο τα οποία θα επιλέξει ο ίδιος με το που ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Πέρα των παραπάνω σας αποκαλύπτουμε και την συμφωνία του Άρη με την Μπριζ, η οποία επικυρώθηκε το πρωι του Σαββάτου στην Αθήνα παρουσία του Διούδη, εκπροσώπων του βελγικού συλλόγου και του προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη. Έχουμε και λέμε:

Ο Άρης θα καρπωθεί απο την μεταγραφή του 21χρονου πορτιέρε ένα ποσό που φτάνει τα 280.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί, η πρόταση της Μπριζ ήταν αρχικά ο Άρης να πάρει 250 χιλιάδες ευρω συν 25% ποσοστό μετα πώλησης του Διούδη. Πρόταση που ο Στεφανίδης αρνήθηκε, αφού τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια και το ζεστό χρήμα που θα πάρει απο την μεταγραφή του 21χρονου τον καίει περισσότερο από κάθε άλλο αυτή την στιγμή!

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: