Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πρώτη και… ΠΑΣ για Πανιώνιο!!

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου στο Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων». Στις 16:30 το πρώτο δυνατό τεστ με ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρώτη και… ΠΑΣ για Πανιώνιο
Προγραμματισμένη στις 08:30 το πρωί ήταν η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου στο Καρπενήσι, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να δίνει έμφαση στα στημένα και στην κατοχή μπάλας.

Το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια περάσανε στο… κυρίως πιάτο της ημέρας, με τον Έλληνα τεχνικό να χωρίζει τους παίκτες του σε τέσσερα γκρουπ και να τους δουλεύει σε επιθετικές και αμυντικές καταστάσεις.

Μοναδικός απών από το πρόγραμμα του «ιστορικού» ήταν ο Φιόρι Ντουρμισάι που ακολούθησε ατομική προπόνηση, διότι ταλαιπωρείται με πρόβλημα στον έσω πλάγιο.

Μόνο η προπόνηση όμως δεν είναι αρκετή, καθώς για το απόγευμα (16:30) η μέρα θα ολοκληρωθεί με το πρώτο δυνατό φιλικό του Πανιωνίου κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του μέχρι στιγμής, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: