Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το πιστεύουν ακόμη για Μπόγιαν στην Στόουκ!!

Δεν έχουν πάψει να ελπίζουν στην Στόουκ για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς, αν και φαίνεται πως ο Ισπανός είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Μαρκ Χιουζ.

Το πιστεύουν ακόμη για Μπόγιαν στην Στόουκ
Παραμένουν αισιόδοξοι στην Στόουκ, έστω και συγκρατημένα, για την υπόθεση του Μπόγιαν Κρκιτς.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα μπορεί να λέγεται πως βρίσκεται ένα βήμα από την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, όμως οι Άγγλοι, που έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό έντονο ενδιαφέρον, δεν χάνουν την ελπίδα τους.

Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή του συλλόγου, Μαρκ Χιουζ, σε μέσο του Νησιού.

Ο Βρετανός τεχνικός τόνισε πως πρέπει να υπάρχει υπομονή για λίγες μέρες ακόμη, μέχρις ότου να αποφασίσει ο παίκτης. Ενώ δεν παρέλειψε να… αποκαταστήσει τη φήμη του παίκτη λέγοντας πως δεν είναι τελειωμένος, παρ' ότι είχε πολλούς δανεισμούς τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έμαθα τίποτα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Πιθανότατα θα μάθουμε νεότερα σύντομα. Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει την πραγματική του αξία αγωνιζόμενος σε τοπ επίπεδο. Ναι έχει χάσει κάπως το... δρόμο μου, όμως κανείς δεν παίζει 100 και περισσότερα παιχνίδια στην Μπαρτσελόνα αν δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πότερς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: