Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Βροχή» τα γκολ στον ΠΑΟΚ!!

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο οικογενειακό διπλό της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας. Τετ-α-τετ Αναστασιάδη – Γλύκου για το θέμα του συμβολαίου του.

«Βροχή» τα γκολ στον ΠΑΟΚ
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν την Δευτέρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δουλεύει πλέον με όλους τους παίκτες του ρόστερ, αφού από την Κυριακή πάτησαν το πόδι τους στην Ολλανδία και οι διεθνείς.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τζαβέλλας, Τζιόλης και Γλύκος έκαναν χαλάρωμα στο γήπεδο. Όσον αφορά τον διεθνή τερματοφύλακα, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε ένα τετ-α-τετ μαζί του σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του. Το τοπίο στην υπόθεση ανανέωσης του Γλύκου παραμένει θολό, όμως ο τεχνικός της ομάδας του ξεκαθάρισε πως όποια κι αν είναι η κατάληξη τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ραζβάν Ρατς, που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Κυριάκος Σαββίδης.
Από το απογευματινό μενού ξεχώρισε το μίνι-τουρνουά, όπου οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» άφησαν καλές εντυπώσεις στον Αναστασιάδη. Στα «εσωτερικά ντέρμπι» υπήρξαν πολλές όμορφες φάσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σημειώθηκαν συνολικά 23γκολ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: