Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης!!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. «Να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν», είπε.

Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης
Στον Ολυμπιακό ανήκει πλέον και τυπικά ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας και επικύρωσε τη συμφωνία του με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, ενώ η Καϊσερσλάουτερν, από την οποία αποκτήθηκε, θα βάλει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ στα ταμεία της.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Μίτσελ θα μεταβεί άμεσα στις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το «International Champions Cup».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη».

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει με την ομάδα για τη νέα σεζόν:

«Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Με την ομάδα μας να έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της για τις ΗΠΑ και τον Καναδά ενόψει του International Champions Cup, ο Φορτούνης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σημασία της συμμετοχής σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μας: «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: