Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ώρα… αποκαλυπτηρίων για Χάμες!!

Μέχρι το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ και το βράδυ θα γίνει η παρουσίασή του. Οι λεπτομέρειες του deal και οι δύο νέοι μεγάλοι στόχοι της «βασίλισσας».

Ώρα… αποκαλυπτηρίων για Χάμες
Ο Χάμες Ροντρίγκες θα γίνει σήμερα κι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η συμφωνία με τη Μονακό για τη μεγάλη μεταγραφή είναι οριστική και μέχρι το μεσημέρι αναμένονται οι ανακοινώσεις, ενώ προς το βραδάκι (20:00 ή 21:00 ώρα Ελλάδος) θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο «Μπερναμπέου», αφού έχουν προηγηθεί τα τυπικά ιατρικά τεστ.

Οι Μονεγάσκοι θα βάλουν στα ταμεία τους 80 εκατ. ευρώ για την πώληση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος με τη σειρά του έχει συμφωνήσει για έξι χρόνια έναντι 7 εκατ. ευρώ το χρόνο και θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο «10».

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα αποτελέσει μετά τον Τόνι Κρόος τη δεύτερη μεταγραφή της «βασίλισσας». Όχι όμως και την τελευταία, καθώς ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως επόμενοι μεγάλοι στόχοι είναι ο Κέιλορ Νάβας για τη θέση του τερματοφύλακα και ο Ρανταμέλ Φαλκάο για αυτή του σέντερ φορ.

Πιθανές είναι, ωστόσο, και κάποιες αποχωρήσεις καθώς επισφαλής θεωρείται η θέση των Ντιέγκο Λόπεθ, Σάμι Κεντίρα και Άνχελ Ντι Μαρία στο ρόστερ. Εφόσον κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών αποχωρήσουν, θα αντικατασταθούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: