Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Σε… ελληνικά χέρια ο Ματσιούλις!!

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γιόνας Ματσιούλις εξετάζει την εξαιρετική πρόταση που έχει δεχθεί από την Ούνιξ Καζάν του Αργύρη Πεδουλάκη, όμως στο παιχνίδι μπήκε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Σε… ελληνικά χέρια ο Ματσιούλις
Λίαν συντόμως αναμένεται να βρει ο Γιόνας Ματσιούλις τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς όπως φαίνεται έχει κάποιες πολύ καλές προοπτικές στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, η Ούνιξ Καζάν έχει ήδη προσεγγίσει τον Λιθουανό φόργουορντ, ενώ του έχει προσφέρει κι ένα εξαιρετικό συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα από την στιγμή που η ομάδα θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της, η συνύπαρξη με έναν προπονητή που γνωρίζει τα θέλω του από τον Παναθηναϊκό μοιάζει ιδανική.

Την Παρασκευή όμως, η ιστοσελίδα «sportando» ανέφερε πως ακόμα ένας Έλληνας τεχνικός ενδιαφέρεται για τον 29χρονο άσο. Το σχετικό δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, όπου με εξαίρεση τον Σόνι Γουίμς δεν υπάρχει άλλο καθαρό 3άρι στο ρόστερ της.

Να θυμίσουμε πως ο Ματσιούλις έμεινε ελεύθερος στις αρχές του Ιουνίου από τον Παναθηναϊκό που έκανε τη χρήση δικαιώματος για τον τερματισμό του συμβολαίου του. Φέτος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των «πρασίνων», έχοντας 8.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 αγώνες στην Ευρωλίγκα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: