Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας, όμως οι Πειραιώτες καλούνται να ανταπεξέλθουν στα τρία δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Η αγγαρεία, όπως αποδείχθηκε το χθεσινό ματς με την Παναχαϊκή, ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό που επικράτησε με σκορ 1-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι Πειραιώτες μπαίνουν στην πρώτη πραγματικά δύσκολη εβδομάδα της σεζόν, αφού μέσα σε επτά μέρες θα δώσουν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη συνέχεια φιλοξενούνται από τη Μάλμε για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League και η εβδομάδα τελειώνει με τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία» στα επόμενα ισάριθμα ματς, ώστε να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και ταυτόχρονα να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής αναμέτρησης είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος επέστρεψε μετά από 8,5 μήνες σε επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού, αλλά τραυματίστηκε εκ νέου. Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι ο 26χρονος παίκτης έχει ένα τράβηγμα στον έσω πλατύ, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Παράλληλα, τραυματίας αποχώρησε και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό και θα μείνει και εκείνος είκοσι μέρες εκτός.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες ήταν ευχαριστημένοι από την παρουσία του Κώστα Φορτούνη που έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι και ήταν για πρώτη φορά και στην ενδεκάδα από τότε που αποκτήθηκε, όπως επίσης και από την καλή παρουσία του Χόρχε Μπενίτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: