Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Με το μυαλό στα Ιλίσια…!!

Η ώρα του Κυπέλλου Ελλάδος έφτασε για τον Άρη, ο οποίος την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.

Με το μυαλό στα Ιλίσια…
Η προετοιμασία τω «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε και, στη συνέχεια, η αποστολή «πέταξε» για την Αθήνα. Ο Δημήτρης Πρίφτης συμπεριέλαβε σε αυτή τους: Μοχάμεντ Πάσαλιτς, Σωτήρη Μανωλόπουλο, Νίκο Γκίκα, ΛαΜάρκους Ριντ, Τόρεϊ Τόμας, Στέλιο Πουλιανίτη, Κώστα Χαρίση, Γιάννη Καραθανάση, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Ντρου Νέιμικ, Σπύρο Μούρτο και Βασίλη Σίμτσακ.

Ο τελευταίος, μιλώντας για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, επισήμανε πως: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία στην ομάδα μου και τους αντιπάλους. Έφτασε η ώρα που όλοι οι παίκτες περιμέναμε, για τα επίσημα παιχνίδια. Τον αγώνα με τον Ηλυσιακό τον έχουμε κατατάξει σ’ αυτούς που πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε, ώστε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο Κύπελλο.

Πρώτος στόχος είναι να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και να τον αντιμετωπίσουμε όπως όλες τις ομάδες στους μέχρι τώρα αγώνες που έχουμε δώσει».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης, ο 33χρονος φόργουορντ – σέντερ τόνισε πως: «Ανεξάρτητα από τη μέρα που θα βρεθούμε επιθετικά, πρέπει να βασιστούμε στην άμυνα, όπως κάναμε στους μέχρι τώρα αγώνες. Θέλουμε να κρατήσαμε τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ για να πάρουμε τη νίκη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: