Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Να δείξει ότι είναι εδώ!!

Τεστ ετοιμότητας για τη Σούπερ Λίγκα αποτελεί για την ΑΕΚ το σημερινό παιχνίδι στην έδρα του Πανθρακικού, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να δείξει ότι είναι εδώ!

Η προσπάθεια της «Ένωσης» στη 2η φάση του θεσμού ξεκινάει από την Κομοτηνή, όπου οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα αντιμετωπίζουν τον τοπικό Πανθρακικό (16:30, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος» θέλει τη νίκη με την οποία θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου και ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες που έχει στη διάθεσή του σε έναν αγώνα που αποτελεί… πρόβα για τη Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Πεταυράκη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου, με τον Πλατέλλα και τον Μπαρμπόσα στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντούνης Π., Γεωργέας, Γροντής, Σαρρής, Φαγιέ, Ζόριτς, Ντακόλ, Ρόβας και Ντούνης Μ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: