Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Γεμάτος» Πανθρακικός και… γήπεδο με ΑΕΚ!

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και με μοναδικό απόντα τον τραυματία Φερνάντες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Χαμός για τα εισιτήρια.

«Γεμάτος» Πανθρακικός και… γήπεδο με ΑΕΚ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την 1η αναμέτρηση της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος έχει όλους του τους παίκτες στην διάθεσή του για το ματς απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», καθώς δεν υπήρξαν απρόοπτα στην προπόνηση της Τρίτης.

Μοναδική απουσία για τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής θα είναι ο Ντάριο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο και έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Σερφά, Τσουμάνης, Ποτουρίδης, Καθάριος, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Αράμπα, Ίγκορ, Ντιγκινί και Φραγκούλης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι στο ΔΑΚ συνεχίζεται σε εξαιρετικούς ρυθμούς με τους ανθρώπους του Πανθρακικού να αισιοδοξούν για sold-out. Υπενθυμίζει ότι η διοίκηση της ομάδας έχει «ανοίξει» θύρα που θα φιλοξενήσει και τους οπαδούς της «Ένωσης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: