Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πλήρης η Καλλονή, μισός ο Τύρναβος!!

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει τον Τύρναβο η Καλλονή για το Κύπελλο, με τον Γιάννη Ματζουράκη να κάνει γνωστή την 18αμελή αποστολή. Αντίθετα οι Θεσσαλοί θα πάνε στη Λέσβο με πολλές απουσίες.

Πλήρης η Καλλονή, μισός ο Τύρναβος
Η Καλλονή θα υποδεχθεί τον Τύρναβο για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να ανακοινώνουν τις αποστολές τους για το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι, του Γιάννη Ματζουράκη, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών και θα είναι πλήρεις.

Η αποστολή της ομάδας της Λέσβου: Δαύκος, Αλέξιτς, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Μπαρέρα, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Μίνγκας, Γιουκαρής, Στεφάνοβιτς, Βλαστέλλης, Γιώργου, Μανούσος, Κύπρου, Αγρίτης, Καμαρά, Μπουρούς.

Ο Τύρναβος θα ταξιδέψει με πολλές απουσίες για τον αγώνα της Τετάρτης (24/9) στις 16:30, καθώς δεν μπορούν να υπολογίζουν σε 8 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι Σκαθαρούδης και Κισκαμπάνης ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, ο Παληγεώργος έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις ενώ διαθέσιμοι δεν είναι ούτε οι Μάλτζαρτης, Καρακώστας, Σουλιώτης, Λίταινας και Παπαχρήστος.

Η αποστολή του Τυρνάβου: Πρίφτης, Ντάλλας, Σιάτρας, Ιβανίδης, Μούσα, Ότα, Σολφερίνο, Καραμανλής, Σαμαράς, Χαλούλος, Ντατίδης, Ζυγκερίδης, Μιλουτίνοβιτς, Μπράνκοβνιτς, Πεχλιβανόπουλος, Στεργιανός, Γεωργίου, Τσούκαλος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: