Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

«Σιγή ασυρμάτου» Nova, ΟΤΕ για Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League!!

Ενώ, όπως έχουμε γράψει είναι πολύ πιθανό ως το τέλος του μηνός να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις στα τηλεοπτικά δικαιωμάτα του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League, η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο...

«Σιγή ασυρμάτου» Nova, ΟΤΕ για Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League!
Η αγωνία αφορά και στα κανάλια που εμπλέκονται στην διαγωνιστική διαδικασία, αλλά και στους φιλάθλους-τηλεθεατές, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν το που θα βλέπουν τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ την ερχόμενη τριετία (2015-18).

Η τηλεοπτική μάχη του διαγωνισμού της TEAM ξαναγράφουμε ότι είναι κατά βάση συνδρομητική, με τη Nova και τον ΟΤΕ να τηρούν «σιγή ασυρμάτου» και μέχρι την κρίσιμη μέρα όπου θα κριθούν τα πάντα δεν αναμένεται να ...βγει το παραμικρό απ' τα στόματα των υπευθύνων. Άλλωστε πρέπει να επισημάνουμε ότι βασικός όρος του διαγωνισμού είναι η τήρηση απ' όλους της μυστικότητας.

Ποιά διαδικασία, όμως, τηρεί η ΤΕΑΜ σε περιπτώσεις όπου οι αποφάσεις της έχουν ληφθεί; Πρώτα ενημερώνονται γι' αυτές τα κανάλια που πήραν μέρος στην διαδικασία, κατάθεσαν προσφορές, αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν την TEAM, η οποία τους ευχαριστεί για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Και μετά σειρά παίρνουν οι επιτυχόντες. Η ΤΕΑΜ τους ενημερώνει και ...ανοίγουν οι σαμπάνιες!

Με αυτά ως δεδομένα είναι βέβαιο ότι ο «τρόμος» των καναλιών και δη των συνδρομητικών είναι να ενημερωθούν πρώτοι (ο ένας ή ο άλλος), γιατί σε μία τέτοια περίπτωση θα έχουν αποτύχει.

Οι πληροφορίες της στήλης επιμένουν πως μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου όλα θα έχουν τελειώσει όπως συνέβη και για τα δικαιώματα της τρέχουσας τριετίας (κρίθηκαν στρα τέλη Σεπτέμβρη 2010).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: