Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπελλο και πάλι…!

Τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας καλείται να υπερασπιστεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ξεκινάει την προσπάθεια του από τον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Πώς θα παραταχθούν οι «πράσινοι».

Κύπελλο και πάλι…
Στην τρίτη του διοργάνωση ρίχνεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς ξεκινούν οι υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό (19:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» ως Κυπελλούχοι Ελλάδας καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν την περσινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο να φτάσουν ξανά στον τελικό του θεσμού.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στον 8ο όμιλο μαζί με τον Παναιωλικό και τα Χανιά, όμως πρώτη στάση είναι ο Βόλος και θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους μετά την επικράτηση με σκορ 3-2 επί του Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζοντας τις παγίδες που κρύβει το αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου θέλει οι παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι κόντρα σε μία ομάδα και σε μία έδρα, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπούρμπο, Ρισβάνη, Κουτρουμπή και Χουχούμη. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Δώνη και Μπαϊράμι. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ατζαγκούν, Ντίνας και Κλωναρίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούι, Καρέλης, Πράνιτς, Σταματάκης και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, στους οποίους ο Αναστασίου έδωσε ανάσες εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.

Επίσης, στον Βόλο δεν πήγαν ο Μπεργκ (που έκανε ατομικό πρόγραμμα), ο Μέντες (που έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα) και ο Σπυρόπουλος (που προέρχεται κι αυτός από τραυματισμό). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: