Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αποθέωσε Σάντος ο Βιεϊρίνια!

Ύμνοι του Βιεϊρίνια για την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος από την εθνική Πορτογαλίας. «Ήταν αυτός που μου έδωσε ξανά τη χαρά του παιχνιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Αποθέωσε Σάντος ο Βιεϊρίνια
Ευγνώμον στον Φερνάντο Σάντος δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το νέο τεχνικό της εθνικής Πορτογαλίας, τονίζοντας πως τον έχει βοηθήσει σημαντικά στην καριέρα του.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την κύριο Πάουλο Μπέντο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Όλοι γνωρίζουν τα προσόντα του Φερνάντο Σάντος και το έργο του. Ίσως είναι ο προπονητής που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο και μου έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά και τη χαρά για να επιστρέψω και πάλι στο παιχνίδι», είπε αρχικά, μιλώντας στο «Antena 1» κι εν συνεχεία αναφερόμενος στην κλήση του στην εθνική τόνισε:

«Θα συνεχίσω να δουλεύω έτσι ώστε να κληθώ. Έχω προπονηθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, πρέπει να δουλέψω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: