Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ες αύριον τα σπουδαία για Πανιώνιο!

Πιθανότατα την Τετάρτη θα γίνει η ύστατη προσπάθεια από Πανιώνιο για την αποτροπή του αποκλεισμού από την Α1. Παρακολουθούν τις εξελίξεις και είναι έτοιμοι να αντιδράσουν Καβάλα και Ιωνικός Νικαίας.

Ες αύριον τα σπουδαία για Πανιώνιο
Όλα δείχνουν πως την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο γύρω από τη συμμετοχή του Πανιωνίου στην Α1 με τις πιθανότητες να είναι σε βάρος του, από τη στιγμή που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε πρώτη φάση δεν του χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οι «κυανέρυθροι» κίνησαν την Τρίτη τις διαδικασίες για έκδοση εγγυητικής επιταγής 100.000 ευρώ και σχηματισμού ΔΣ, ωστόσο το πρώτο σκέλος δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί μέσα στη μέρα κι αναμένεται αυτό να γίνει την Τετάρτη. Όταν ο Ηλίας Λιανός πάρει στα χέρια του την εγγυητική θα πάει στα γραφεία της ΕΕΑ και συνεπικουρούμενος από τον Ερασιτέχνη και τα τμήματα υποδομής θα προσπαθήσει να ανατρέψει την αρχική απόφαση.

Τις εξελίξεις παρακολουθούν με ενδιαφέρον Καβάλα και Ιωνικός Νικαίας, που εφόσον ο Πανιώνιος δεν πάρει πιστοποιητικό είναι οι πρώτες επιλαχούσες ομάδες για άνοδο στην Α1 και την Α2 αντίστοιχα. Σε περίπτωση που γίνει η έκπληξη και ο Πανιώνιος πάρει πιστοποιητικό, έχουν προαναγγείλει αντιδράσεις και προσφυγές στα αρμόδια όργανα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: