Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

(K)ούριος άνεμος!

Ένα εξαιρετικό γκολ του Κούρου, στο 75’ έβαλε θεμέλια πρόκρισης για τον Ατρόμητο με το 1-0 μέσα στα Ψαχνά, απέναντι στον τοπικό Ηρακλή, για την 1η ημέρα, στον 5ο όμιλο.

(K)ούριος άνεμος
Μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη, Γιώργου Σπανού, αλλά και του νέου προπονητή, Σα Πίντο, ο Ατρόμητος που ταλαιπωρήθηκε σε αρκετά μεγάλο διάστημα του αγώνα, από τις αντίξοες συνθήκες (ισχυρός άνεμος), πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, στην προσπάθεια του για πρόκριση στην φάση των 16.

Ο ισχυρός άνεμος, δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να μπορέσουν ν’ αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά ελάχιστες φάσεις κατάφερε να βγάλει μέσα από την μεγάλη περιοχή στο πρώτο μέρος. Στο 8’ ένα σουτ του Παπάζογλου μέσα από την περιοχή έφυγε μακριά από την εστία, ενώ στο 29’ ο Φλίγκος θέλησε ν’ απειλήσει με ένα σουτ έξω από την περιοχή. Η μεγάλη φάση έγινε για την ομάδα των Ψαχνών στο πρώτο μέρος, όταν μια σέντρα-σουτ του Παπαδόπουλου, πήρε περίεργη τροχιά, μπερδεύοντας στον Γκορμπούνοφ, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Φλίγκος από κοντά μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στην εστία στο 43’. Τελευταία φάση για το πρώτο μέρος, ένα σουτ του Τάτου, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 48’ προσωπική προσπάθεια Φλίγκου, μπήκε από δεξιά αφού πέρασε τον Λαζαρίδη, λίγο έξω από την εστία.Στο 70’ Πίτου Γκαρσία γύρισε τη μπάλα από αριστερά, αλλά ο Παπάζογλου, με τακουνάκι έστειλε την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Κούρος, με ένα εξαιρετικό σουτ, 7-8 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, νίκησε τον Μελίσσα και έγραψε το 1-0 για τους Περιστεριώτες. Στο 81’ μια σέντρα-σουτ του Πίτου Γκαρσία, κατέληξε έξω. Ο Ηρακλής έψαξε σε μια-δύο περιπτώσεις, την ισοφάριση, χωρίς όμως ν' απειλήσει άμεσα.

Hρακλής Ψαχνών: Mελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης (60’ Λόμπα), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Φλίγκος, Νάκας, Ράντι, Γουόρντεν

Ατρόμητος: Γκορμπούνοβ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Ούμπιδες (90+1' Φάμπιο), Μπάλλας, Τάτος, Γεωργίου (52’ Πίτου Γκαρσία), Καραμάνος, Παπάζογλου *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: