Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Μισές… δουλειές ο Ηρακλής!

Μια νίκη που θα υπενθύμιζε τη δυναμική του άγγιξε -αλλά δεν πανηγύρισε- ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» ήταν ανώτερος του Λεβαδειακού, ωστόσο οι Βοιωτοί κατάφεραν να φύγουν όρθιοι απ’ το Καυταντζόγλειο (1-1).

Μισές… δουλειές ο Ηρακλής
Ένας Ηρακλής… απ’ τα παλιά (απ' την άποψη αποτελέσματος) θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη του Λεβαδειακού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί, αλλά στο τέλος περιορίστηκε στο 1-1.

Η όμορφη ενέργεια του Περόνε έδωσε το δικαίωμα στον Σιατραβάνη να σκοράρει και να δώσει από νωρίς προβάδισμα στον «Γηραιό» (9’). Παρόλο λοιπόν που οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν το σκορ (με τον Αργεντινό, αλλά και του Πασά-Πουρτουλίδη) δεν το κατάφεραν. Και τελικά τιμωρήθηκαν γι’ αυτό.

Όταν ο Χουάντερσον απέκρουσε δυο φορές τα σουτ των Μάνγκα και Γιακουμάκη (σε φάση διαρκείας στο 60’), αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με αυτό του Μπορνταγκαράι.

Ακόμα και τότε όμως, ο Ηρακλής διεκδίκησε τη νίκη. Είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Περόνε. Και μόνο όταν το γκολ του Αργεντινού στο 86’ δε μέτρησε (σωστά) ως οφσάιντ και στις καθυστερήσεις έμεινε με δέκα (λόγω αποβολής του Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη), συμβιβάστηκε με την ισοπαλία που κράτησε ορθάνοιχτο τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (90’+2’ Τόσκας), Πουρτουλίδης (76’ Αγγελούδης), Στάμου, Σιατραβάνης, Περόνε, Ρομάνο, Πασάς (57’ Κασσός)

Στον πάγκο έμειναν οι: Λαδάς, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Βαλεριάνος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Πζιρόφσκι, Σκέμπης, Πρόγιτς, Μάγκας, Τόμας, Σάντσες, Κονέ, Γκόμεζ, Νικολακάκης, Γιακουμάκης (76’ Κώτσιος), Μιλοσάβλιεβ

Στον πάγκο έμειναν οι: Μοσχονάς, Σοτέλο, Παππάς, Βούκσεβιτς, Αποστολόπουλος, Μπορνταγκαράι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: