Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αποσύρει την φανέλα του Σαμπόνις!!

Όπως του αρμόζει. Η Ζαλγκίρις κλείνει 70 χρόνια ζωής και στο τουρνουά που διοργανώνει (27-28/9) με την παρουσία του Παναθηναϊκού, θα κρεμάσει τη φανέλα με το νούμερο «11» του Άρβιντας Σαμπόνις!

Αποσύρει την φανέλα του Σαμπόνις!

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του τουρνουά -με την παρουσία των Παναθηναϊκού, Γαλατασαράι και Λοκομοτίβ Κουμπάν- που διοργανώνει (27-28/9) για την συμπλήρωση των 70 χρόνων ζωής της, η λιθουανική ομάδα θα τιμήσει τον κορυφαίο ευρωπαίο σέντερ, κρεμώντας τη φανέλα με το νούμερο «11» που φορούσε, στην κορυφή της «Zalgiris Arena».

Αυτή θα είναι μάλιστα η πρώτη... παράσταση του συλλόγου εν’ όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, οφείλει το ποσό των 660.000 ευρώ που του επέβαλλε η FIBA Bat, λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών των Μάαλικ Γουέινς και Τζέιμς Άντερσον και αναμένεται να ξεκινήσει την χρονιά χωρίς αυτούς.

«Είμαστε αισιόδοξοι. Μιλάμε με μερικές τράπεζες προκειμένου να πάρουμε ένα δάνειο και να λύσουμε το πρόβλημα. Αν δεν αλλάξει δραματικά η κατάσταση, δε θα παίξουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Υπάρχει ακόμα χρόνος και τους θέλουμε πριν ξεκινήσει τόσο η Ευρωλίγκα, όσο και το πρωτάθλημα», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτεγιούνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: