Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

“Σαββίδης, Μελισσανίδης, Καραμανλής, στο ίδιο τραπέζι”!

anastasiadis vouleutis nd
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην δεύτερη περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης.
Μίλησε για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδη στον γάμο των παιδιών του.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάββας Αναστασιάδης:
Για το ότι στο τραπέζι έδωσε το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής τόνισε:
«Ναι ήταν και στο τραπέζι και στην εκκλησία και αυτό έχει σχέση με την μακρά φιλία που μας δένει και με την αλληλοεκτίμηση».
Για το ότι χορεύει με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη προσέθεσε:
«Ναι ήταν και αυτοί και μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι σχέσεις μας με τον κ. Μελισσανίδη ξεκίνησαν από τις κοινές καταβολές, από την Ποντιακή μας καταγωγή, όπου μετέχει ενεργά στα Ποντιακά δρώμενα όλη της χώρας. Αυτή η βάση μας έφερε κοντά και μας ένωσε και έχουμε μια μακρά φιλία και με τίμησε και αυτός και όπως φάνηκε το ευχαριστήθηκε. Χορέψαμε Ποντιακά το κλασσικό τικ και τα γνωστά. Με τον Ιβάν Σαββίδη έχουμε συνεργασία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και εξαιτίας αυτής της επικοινωνίας αναπτύχθηκε μια φιλική σχέση και με τίμησε με την παρουσία του. Περάσαμε ωραία και αντιλαμβάνεστε ότι η παντρειά είναι μεγάλο γεγονός για έναν πατέρα και όλοι αυτή η παρουσία όλων των ανθρώπων με χαροποιεί. Αυτή είναι μία ικανοποίηση ηθική».
Για το αν Σαββίδης και Μελισσανίδης ήταν στο ίδιο τραπέζι υπογράμμισε:
«Ναι ήταν στο ίδιο τραπέζι, όπως και ο πρώην πρωθυπουργός και μίλησαν για τα ποδοσφαιρικά και οι δύο είναι μεγαλομέτοχοι προσφυγικών σωματείων, έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο κ. Σαββίδης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά από το 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ και η βραδιά κύλησε ωραία. Όλα πήγαν καλά και ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν, πολιτικοί φίλοι, κοινωνικοί φίλοι. Μ’ αγαπάνε τους αγαπώ, τους νοιάζομαι και αυτό φάνηκε και με την παρουσία τους στον γάμο. Αυτές τις στιγμές δεν μετανιώνεις για κάτι που έχεις κάνει στη ζωή σου που είναι ίσως δύσκολο».
Τέλος για το αν κατάφερε να ακούσει καμιά ποδοσφαιρική ατάκα κατέληξε:
«Είναι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού ο κ. Καραμανλής και δεν κατάφερα να ακούσω τίποτα διότι ήταν τόση η χαρά μου για το παιδί μου, που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω αυτά που λέγανε. Έγινε με αρκετά παραδοσιακό τρόπο χωρίς ξενόφερτους τρόπους, όπως γινόταν παλιά από τους παππούδες μας. Είμαι αντίθετος με τις ξενόφερτες ιδέες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: