Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκουράζει εν’ όψει Κυπέλλου!!

Χωρίς έξι από τους βασικούς του ενάντια στον Παναθηναϊκό θα παραταχθεί αύριο (24/9) ο Πλατανιάς στην εντός έδρας αναμέτρηση τον Εθνικό Σερρών για το Κύπελλο. Εκτός και ο ανέτοιμος, Χουάν Αγκιλέρα.

Ξεκουράζει εν’ όψει Κυπέλλου
Στόχος του Πλατανιά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη νίκη στην αυριανή (24/9) εντός έδρας πρεμιέρα με τον Εθνικό Σερρών στο Κύπελλο, παράλληλα είναι κι ευκαιρία όμως για… ανάσες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την 18άδα για το ματς στα Περιβόλια, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ουσμάν Κουλιμπαλί, Αζράκ Μαχάματ, Γεβγέν Νέπλιακ, Κέβιν Ολιμπά, Τζίλβαν Γκόμες και Νταβίντ Τόρες, που αγωνίσθηκαν βασικοί στον τελευταίο αγώνα της ομάδα των Χανίων, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ιτούα, Κοκκαλάς, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Περιστερίδης, Σέχου, Τέτε, Τσουράκης, Φιγκέιρα.

Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Χουάν Αγκιλέρα, καθώς ταλαιπωρείται από σφίξιμο στο γαστρονήμιο που αποκόμισε στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Φυσικά τόσο ο Ισπανός χαφ, όσο και οι υπόλοιποι θα είναι -εκτός απροόπτου- κανονικά στην αποστολή του Πλατανιά για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με τον Αστέρα Τρίπολης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: