Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Έτοιμος για… μεταγραφάρα ο Ζελαμπάλ!

Ακόμα είναι ελεύθερος, ωστόσο έχει μεγάλες βλέψεις. Ο Μικαέλ Ζελαμπάλ υποστήριξε πως επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκας ή μια ευκαιρία στο NBA!

Έτοιμος για… μεταγραφάρα ο Ζελαμπάλ
Αναμφίβολα, ο Μικαέλ Ζελαμπάλ είναι ένας ποιοτικός παίκτης, με μεγάλη εμπειρία και το γεγονός ότι παραμένει ακόμα ελεύθερος είναι άξιο απορίας. Ωστόσο, ο 31χρονος φόργουορντ το έχει δει από τη θετική πλευρά.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sportando.com», ο διεθνής Γάλλος παραδέχτηκε πως το επόμενό του συμβόλαιο θα είναι με κορυφαίο σύλλογο.

«Αισθάνομαι πως μπορώ να παίξω σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ μπορώ, επίσης, να έχω και μια ευκαιρία πίσω στο NBA. Περιμένω μια καλή ομάδα και μια καλή προσφορά να έρθει», ήταν τα λόγια του άλλοτε NBAερ.

Εκτός των άλλων, επιβεβαίωσε και τα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στη Γαλατασαράι, αφήνοντας ερωτηματικά για την κατάληξη της υπόθεσης.

«Οι φήμες ήταν αληθινές. Μιλούσαμε, αλλά δεν κατάλαβα τι πήγε στραβά τις τελευταίες στιγμές που ολοκληρωνόταν το deal», ήταν υποστήριξε ο πρώην άσος της Χίμκι.

Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια της περυσινής σεζόν με τους Ρώσους, ο Ζελαμπάλ είχε κατά μέσο όρο 7.5 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά αγώνα στο Eurocup. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: