Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τσάμης: «Για το καλύτερο κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Κολοσσός πηγαίνει να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ στη Γλυφάδα την Τετάρτη για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο επίσημο της χρονιάς.

Τσάμης: «Για το καλύτερο κόντρα στην ΑΕΚ»
Ο Άγγελος Τσάμης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης και τόνισε πως είναι ένα καλό τεστ για την προετοιμασία, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, όμως αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν γα το καλύτερο και την πρόκριση, ενώ περιμένει και καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πέραν του ότι είναι ένα ματς Κυπέλλου που είναι επίσημο, είναι και ένα παιχνίδι προετοιμασίας για εμάς και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα, σαν ομάδα προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, όπου ο ένας προσπαθεί να γνωρίσει τον άλλο. Όπως είπαμε και πριν, θα είναι ένα δύσκολο ματς, οπότε εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και, γιατί όχι, να πάμε για το καλύτερο, που, φυσικά, είναι η νίκη.

Η ΑΕΚ, πέρα από την ιστορία, την ομάδα και τη φανέλα της, είναι μία ομάδα που πάντα διεκδικεί τη νίκη, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κατά τ’ άλλα, όσον αφορά την ομάδα μου, είναι νωρίς ακόμα. Είδαμε και την κλήρωση, αλλά εμείς δεν μένουμε σε αυτό. Θα πηγαίνουμε εβδομάδα με εβδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζουμε φέτος να κάνουμε το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: