Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Συμπαίκτες Ζίζιτς και Μπετσίροβιτς!!

Τρελαίνει κόσμο φέτος η Φορλί. Ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του Σάνι Μπετσίροβιτς, η ιταλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα και με τον Άντριγια Ζίζιτς! Έπαιζαν μαζί και στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2007-2008.

Συμπαίκτες Ζίζιτς και Μπετσίροβιτς
Προ ενός μήνα περίπου, η Φορλί έκανε το μεταγραφικό «μπαμ» εντάσσοντας στο δυναμικό την τον Σάνι Μπετσίροβιτς. Τώρα το πήγε ακόμη ένα βήμα παραπέρα…

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στην τοπική Α2, έχει προφορική συμφωνία με τον Άντριγια Ζίζιτς. Φυσικά, εφόσον ολοκληρωθεί το deal θα έχει εξίσου ηγετικό ρόλο δίπλα στον 33χρονο Σλοβένο κόμπο γκαρντ.

Μάλιστα γι’ αυτούς τους δύο αθλητές δε θα είναι η πρώτη φορά που θα συνυπάρξουν, καθώς αμφότεροι αποτελούσαν μέλος του ρόστερ του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2007-2008.

Όσον αφορά στον 34χρονο Κροάτη σέντερ, κατά την διάρκεια της περυσινής χρονιάς ξεκίνησε με την Αστάνα, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου και κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Με τη φανέλα των Ισραηλινών, ο Ζίζιτς είχε κατά μέσο όρο 0.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ στο πρωτάθλημα πρόσθεσε συνολικά 4.3 πόντους και 2.5 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: