Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

«Αναγνωριστική η παρουσία Αγγελίδη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος και αναφέρθηκε σε όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη: «Ήταν μια αναγνωριστική παρουσία, από την στιγμή που ενημέρωσή του τόσο στα θέματα του ΠΑΟΚ όσο και στα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ακόμη σε πρώτο στάδιο. Πιο πολύ άκουγε παρά μιλούσε. Θα μας δοθεί η δυνατότητα στο μέλλον να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνεργαστούμε».

Για τα ζητήματα Πανιωνίου, ΟΦΗ και τις αντιπαραθέσεις που υπήρξαν: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάποια προβλήματα, τα οποία πέραν των διοικητικών λαθών ορισμένων ομάδων έρχονται ως απόρροια και της οικονομικής κρίσης. Τα θέματα αυτά αναδεικνύονται στο δ.σ. και είναι λογικό να εμφανίζονται και αντιπαραθέσεις. Τα ζητήματα του Πανιωνίου και του ΟΦΗ άπτονται νομικών θεμάτων. Υπάρχουν προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια και προσπαθούμε να διαπιστώσουμε αν οι προσφυγές είναι αθλητικού περιοχομένου ή μη. Ο νομικός της Σούπερ Λίγκας θα μας πει αν οι προσφυγές είναι σύννομες αθλητικά. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: