Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμωρία για ρεκόρ… Γκίνες σε ποδοσφαιριστή!!

Αυτό δεν ξανάγινε! Την αυστηρότητά της εξάντλησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστρίας, επιβάλλοντας σε παίκτη ποινή αποκλεισμού 70 αγώνων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που προκάλεσε σε διαιτητή!

Τιμωρία για ρεκόρ… Γκίνες σε ποδοσφαιριστή!
Αν μία βαριά ποινή για πειθαρχικό παράπτωμα ενός ποδοσφαιριστή ή παράγοντα ή προπονητή χαρακτηρίζεται ως… καμπάνα, τότε αυτή που επιβλήθηκε στον Ισμαΐλ Γκουντούζ είναι όλο το… καμπαναριό της Παναγίας των Παρισίων. Ή καλύτερα, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το καμπαναριό της μητρόπολης της… Βιέννης!

Ο… κύριος Ισμαΐλ Γκουντούζ αγωνίζεται στη Ρουμ -ομάδα της πέμπτης κατηγορίας της Αυστρίας- και στην αναμέτρηση κόντρα στο Δυτικό Ίνσμπρουκ όχι μόνο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο διαιτητή της αναμέτρησης που πήγε να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά με την κουτουλιά που του έριξε, τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Έτσι, η πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας δεν έκατσε με… σταυρωμένα χέρια, επιβάλλοντας στον 27χρονο παίκτη ποινή αποκλεισμού 70 αγωνιστικών! «Με την τιμωρία που επιβάλλαμε στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θέλουμε να δείξουμε τη σοβαρότητα του γεγονότος», δήλωσε αρχικά ο υπεύθυνος Τύπου της ομοσπονδίας, Χορστ Σχερλ και πρόσθεσε:

«Ο διαιτητής της αναμέτρησης έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ το ματς διεκόπη. Ύστερα από έρευνα που κάναμε, βρήκαμε πως η πιο βαριά ποινή που έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής είναι 46 αγώνες, στη Βαυαρία. Αλλά, η τιμωρία του θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο βαριά, καθώς σύμφωνα με τις πράξεις του η ποινή του μπορεί να έφτανε ακόμα και τα 108 ματς!».

Μάλιστα, ακόμη και η ομάδα του τιμώρησε τον Γκουντούζ, επιβάλλοντάς του χρηματικό πρόστιμο… 257 ευρώ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: