Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Για πρόεδρος της ΕΠΟ ο Κουρίδης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Θεόδωρος Κουρίδης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με Ενώσεις, προκειμένου να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ.
Όλα ξεκίνησαν, όταν δημοσιεύματα ήθελαν την ΕΠΣ Καρδίτσας να ανακαλεί τα όσα είχε δηλώσει κατά του κ. Κουρίδη στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
ADVERTISEMENT
Αντιθέτως, μάλιστα, φαίνεται ότι ο κ. Κουρίδης, που τα βρήκε με την ΕΠΟ στο θέμα της αποζημίωσής του, αποχωρεί από την Ομοσπονδία με σκοπό να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, κάτι που επιτάσσει το ίδιο το καταστατικό. Επίσης, παρά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, δεν έχει συνταξιοδοτηθεί και παραμένει ενεργός νομικός.
Οι διερευνητικές επαφές με διάφορες Ενώσεις έχουν ξεκινήσει και πολλές από αυτές εμφανίζονται θετικές και έτοιμες να τον στηρίξουν. Κάτι που σημαίνει ότι το ενδεχόμενο το όνομα του κ. Κουρίδη να είναι ανάμεσα σε εκείνα των υποψηφίων στις επόμενες εκλογές, συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: