Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πρίντεζης: «Ξεχνάμε αμέσως την Αργεντινή»

Χαμηλοί τόνοι απ’ τον Γιώργο Πρίντεζη που εξήρε την ομαδική δουλειά που γίνεται στην Εθνική και μίλησε για το προσεχές ματς με τη Σερβία.

Πρίντεζης: «Ξεχνάμε αμέσως την Αργεντινή»
Ήδη στο... παρελθόν ανήκει η Αργεντινή για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ έστρεψε ήδη την προσοχή του στην επικίνδυνη Σερβία και μίλησε ξανά για την εκπληκτική ομαδική δουλειά που γίνεται στην Εθνική.

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο. Δείξαμε καλή εικόνα σε όλα τα ματς, αλλά θα ξεχάσουμε αμέσως την Αργεντινή. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση να βρεθούμε στους 8 και θα παλέψουμε γι’ αυτό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σερβία. Η ομαδική μας άμυνα είναι που παίζει περισσότερο ρόλο απ’ την ατομική», είπε αρχικά για το ματς κόντρα στους Αργεντινούς και πρόσθεσε σχετικά με τη Σερβία που έρχεται:

«Ο Τεόντοσιτς είναι παίκτης κλειδί που στην καλή του μέρα μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα. Γενικά η Σερβία έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% απ’ το πρώτο λεπτό».

Τέλος, θυμήθηκε τον τραυματισμό του όσο ήταν παίκτης της Μάλαγα και πώς το ξεπέρασε: «Ήταν λίγο δύσκολο εδώ σε αυτό το γήπεδο που είχα τραυματιστεί στο παρελθόν σοβαρά. Σήμερα κάρφωσα σε αυτή την μπασκέτα για πρώτη φορά από τότε. Απ’ το να διακρίνεσαι μέσα απ’ την ομάδα μέχρι να το φτάσεις στα… αζήτητα δεν απέχει και πολύ. Εκείνο το καλοκαίρι (που τραυματίστηκε) ή θα έπαιζα μπάσκετ ή θα έπεφτα πολύ χαμηλά. Δεν έκατσα καθόλου, δούλεψα πολύ, μου έδωσε και τη δυνατότητα ο Ολυμπιακός και ευτυχώς ανέβηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: