Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος το περίμενε τότε…!!

Λένε πως δεν έχει δεύτερη ευκαιρία να κάνεις καλή εντύπωση. Ο Ότο Ρεχάγκελ -ευτυχώς για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα- την είχε. Θυμηθείτε πως ξεκίνησε η πορεία του Ρεχακλή στην Εθνική ομάδα.

Ποιος το περίμενε τότε…
Αν η Εθνική έχει καταφέρει σήμερα να σταθεροποιηθεί στην ελίτ, με την κατάκτηση του Euro 2004, την εκτόξευση στα διεθνή rankings, τις κληρώσεις «λουκούμι» στα προκριματικά και τις συνεχόμενες προκρίσεις στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, το οφείλει σε τεράστιο βαθμό στον Ότο Ρεχάγκελ και όσα επιτεύχθηκαν επί θητείας του στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Και ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Κανείς δεν περίμενε ότι με το καλησπέρα θα πατούσε ένα κουμπί κι όλα θ’ άλλαζαν όταν ανέλαβε το (δύσκολο) έργο εκείνη την εποχή να αναμορφώσει αγωνιστικά και όχι μόνο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Όπως κανείς όμως δεν περίμενε ότι η πρεμιέρα του, σαν σήμερα το 2001- θα συνοδευόταν με συντριβή 5-1 από την Φινλανδία στο Ελσίνκι, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κόντρα στο ρεύμα ότι -συνήθως- δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να κάνεις καλή εντύπωση, ο «Ρεχακλής» συνέχισε ακάθεκτος, επέβαλε τις δικές του αρχές και κανόνες με τα… γνωστά αποτελέσματα και το 2010 αποχώρησε έχοντας σπουδαία παρακαταθήκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: