Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αλά ΝΒΑ η Βραζιλία!

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο του Μουντομπάσκετ η Βραζιλία, επικρατώντας 128-65 της Αιγύπτου και έστειλε τη δεύτερη θέση του γκρουπ.

Αλά ΝΒΑ η Βραζιλία
Η Βραζιλία νίκησε με το εντυπωσιακό 128-65 την Αίγυπτο, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και πήρε τη δεύτερη θέση του γκρουπ, περιμένοντας τον αντίπαλό της στους «16» από τον όμιλο της Εθνικής.

Οι παίκτες του Ρούμπεν Μανιάνο «έκλεισαν» το πρώτο δεκάλεπτο στο +27 και, στη συνέχεια, έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ, φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Μπαρμπόσα με 22 και Γκαρσία και Βαρεζάο με 15 πόντους, ενώ για τους Αφρικανούς ξεχώρισε ο Ελ Γκαμάλ με 16 πόντους.

Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν 13-0 και έδειξαν πως θα κάνουν ένα «υγιεινό περίπατο» κόντρα σε μια σχεδόν ανύπαρκτη ομάδα. Οι Γκαρσία και Βαρεζάο έκαναν ότι ήθελαν μέσα στην αντίπαλη ρακέτα και κρατούσαν η διαφορά στο +10 με +13 σε εκείνο το διάστημα Στη συνέχεια, ανέλαβαν δράση οι Μαρσελίνιο και Ιλάριο και φτάσαμε στο +20. Η διαφορά έφτασε στο +22 και +25 με πολυφωνία στην επίθεση από κοντούς και ψηλούς των «καριόκας» και ο Νέτο ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο στο +27.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, ο Νέτο έφερε το +29 και πλέον τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα ανέλαβαν οι Μασάντο και Μπαρμπόσα. Η διαφορά έφτασε στο +35, με τον Ιμπραχίμ να προσπαθεί μόνος του για τους Αφρικανούς, όμως ο Χετσχάιμερ άρχισε να στήνει το δικό του «πάρτι» στην αντίπαλη ρακέτα και κα έφερε το +40. Οι δυο προπονητές άρχισαν τις μαζεμένες αλλαγές, αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τους Βραζιλιάνους να αυξήσουν τη διαφορά και ο Μπαρμπόσα με συνεχόμενα καλάθια την έφερε στο +45 για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο στο +44.

Στην αρχή της τρίτης περιόδου, οι Βραζιλιάνοι διατηρούσαν ένα +34 με +36, με τον Ελ Γκαμάλ να σκοράρει για τους Αιγύπτιους και τον Ρούμπεν Μανιάνο ναι έχει ρίξει στο παρκέ τους αναπληρωματικούς του. Ο Καμάλ μείωσε στο -32 και προσπαθούσε συνεχώς να μειώνει τη διαφορά για τους Αφρικανούς κα ο Τζιοβανόνι είχε αναλάβει δράση για τους Βραζιλιάνους. Τελικά, το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε στο +43.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου, η διαφορά έφτασε στο +47 για τους Βραζιλιάνους και ο Σπλίτερ έφτασε την κατοστάρα για τους «καρόκας», με τον Μπαρμπόσα να φέρνει τη διαφορά στο +50. Πλέον, η διαφορά ανεβοκατέβαινε στο +52 με +54. Ο Μασάντο την έφερε στο +59 και στο +61, ώστε να φτάσουμε στο τελικό +63. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: