Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ετοιμάζει προτάσεις για Football League ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πλέον βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, σχετικά με προηγούμενους μήνες, οι υποθέσεις μπαίνουν όλες στην θέση τους μία προς μία και πλέον οι κυανόλευκοι ετοιμάζονται να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις στην Football League.

Είναι αλήθεια πως η έλευση του Σπύρου Παπαθανασάκη έφερε αέρα ανανέωσης και ανάκαμψης στον Ηρακλή που πλέον μπορεί να βλέπει το μέλλον με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία. Από την ημέρα που ο ομογενής επιχειρηματίας πήρε την κατάσταση στα χέρια και μέρα με την ημέρα γίνονται βελτιωτικές κινήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Πλέον ήρθε η ώρα στον Ηρακλή να καταθέσει τις δικές του προτάσεις στην Football League για επιλύσεις σημαντικών ζητημάτων που προβληματίζουν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν. Οι προτάσεις αυτές εμπεριέχουν συγκεκριμένες θέσεις και πλάνα τόσο για το χορηγικό κομμάτι, όσο και γι’ αυτό των τηλεοπτικών. Εξάλλου η βελτίωση του πρωταθλήματος, συνιστά βελτίωση και του Ηρακλή, ο οποίος διαθέτει ούτως ή άλλως ένα από τα πιο δυνατά ονόματα αυτή τη στιγμή στην κατηγορία, τόσο από άποψη ιστορίας όσο και από κόσμο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: