Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η απάντηση του Λεβαδειακού στον Καπό!! (pics)

Αποκύημα της φαντασίας χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Καπό η ΠΑΕ Λεβαδειακός, απατώντας στους ισχυρισμούς του παίκτη περί «μαφίας». «Φθάνουν ειδοποιητήρια συνεχώς για τις οφειλές του», αναφέρουν.

Η απάντηση του Λεβαδειακού στον Καπό (pics)
Την απάντηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός έφεραν οι σοβαρές καταγγελίες του Ολιβιέ Καπό, σχετικά με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις απειλές που δέχθηκε αυτός και η οικογένειά του και για τη «μαφία» που λειτουργεί.

Οι Βοιωτοί χαρακτηρίζουν αποκύημα της φαντασίας του Γάλλου, τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του, ξεκαθάρισε –μέσω και εγγράφων- πως ο παίκτης είναι τακτοποιημένος οικονομικά (κατηγορώντας τον πως έρχονται συνεχώς ειδοποιητήρια για οφειλές του) και επιφυλάσσονται να κινηθούν νομικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τον ποδοσφαιριστή Olivier KAPO έχουν τακτοποιηθεί πλήρως με την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

inner

Όσα άλλα αναφέρει ο ποδοσφαιριστής στην συνέντευξή του είναι αποκύημα της φαντασίας του, λόγω της οδυνηρής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται (καθημερινά φθάνουν ειδοποιητήρια για οφειλές του στη Γαλλία) και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

inner

Ήδη δημόσια έχει τοποθετηθεί ο μάνατζερ του κ. Παύλος Τοπίδης και τα ανωτέρω μπορεί να επιβεβαιώσει και ο δικηγόρος του κ. Μηνάς Λυσάνδρου».


Νωρίτερα ο μάνατζερ του Καπό, Παύλος Τοπίδης είχε τοποθετηθεί για το σοβαρό θέμα μέσω Facebook.

Η σχετική ανάρτηση:

«Με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν σέβονται το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τους έδωσε ένα συμβόλαιο όταν οι ομάδες που τους ανέδειξαν τους έδιωξαν.

Είναι κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή πού έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως ό Σισέ όχι μόνο δεν ενέπνευσε αλλά αλλοίωσε την πολύ καλή του εικόνα και παράλληλα έκανε και ζημιά (επαγγελματική και χρηματική) σε εμάς που τον εμπιστευτήκαμε.

Οι δηλώσεις του είναι ψευδείς και δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και πλέον οι νομικές υπηρεσίες του γραφείου μας θα τον οδηγήσουν μπροστά στην δικαιοσύνη.

Επίσης εκτός από το να δηλώνουν κάποια πράγματα σε ιστοσελίδες θα ήταν καλύτερο να απευθύνεται στα αρμόδια όργανα.

ΥΓ. αλήθεια σε ποιο παιχνίδι πήρατε κόκκινη κάρτα και σώσατε τη γυναίκα και το παιδί σας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: