Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Οριστικά στην Άμφισσα το Φωκικός-ΑΕΚ!

Στην Άμφισσα θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου.

Οριστικά στην Άμφισσα το Φωκικός-ΑΕΚ
Στην απόφαση να διεξαχθεί στην Άμφισσα ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ κατέληξε η διοίκηση του Φωκικού.

Με επίσημη δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Παπαδημητρίου, τόνισε πως θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της πόλης να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η απόφαση αυτή θα ισχύσει ανεξάρτητα με το αν θα επιτραπεί η παρουσία φίλων της «Ένωσης».

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ 4-0 και ουσιαστικά έχει καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η δήλωση του κ. Παπαδημητρίου:

«Ανεξάρτητα με το εάν η αστυνομία θα αποφασίσει ή όχι να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Άμφισσα για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εγώ δεν θέλω να στερήσω την χαρά των φιλάθλων.

Επιθυμία μου είναι να μην επαναληφθεί το περσινό σκηνικό με τον Ολυμπιακό και να έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά ένα τέτοιο ιστορικής σημασίας παιχνίδι στην Άμφισσα.

Έτσι, αν και έπεσαν πολλά ονόματα γηπέδων στο «τραπέζι» (ΟΑΚΑ, Λαμία, Λιβαδειά), η απόφασή μου είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας κανονικά την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Αντιλαμβανόμενοι τα οικονομικά προβλήματα του κόσμου αλλά περιμένοντας συνάμα αυξημένη κίνηση στο γήπεδό μας, αποφασίσαμε η τιμή γενικής εισόδου να διαμορφωθεί στα 10 ευρώ.

Με αυτή την απόφαση, το Δ.Σ του Φωκικού για ακόμα μια φορά στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και παρά τα δυσβάσταχτα για την ομάδα μας οικονομικά προβλήματα, έλαβε μια απόφαση που είναι σίγουρα οικονομικά η πλέον ασύμφορη συγκριτικά με τις υπόλοιπες που συζητήθηκαν με μόνο γνώμονα την απόλαυση των φιλάθλων μας.

Περιμένουμε και από αυτούς με την σειρά τους να κατακλύσουν το γήπεδο της πόλης για να στηρίξουν τον Φωκικό και να παρακολουθήσουν ένα ιστορικό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: