Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Με Ρεμί έσπασαν την παράδοση, οι «τρικολόρ»

Με ένα γκολ του Λοϊκ Ρεμί, η Γαλλία επικράτησε 1-0 της Ισπανίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Σταντ Ντε Φρανς» κι έκανε "σεφτέ", μετά από 8 χρόνια κόντρα στους Ισπανούς.

Με Ρεμί έσπασαν την παράδοση, οι «τρικολόρ»
Οι «τρικολόρ» με ένα υπέροχο σαν δημιουργία γκολ, πήραν τη νίκη απέναντι στους «φούριας ρόχας», παρατάσσοντας μια μουντιαλική ενδεκάδα, σε αντίθεση με την Ισπανία που έκανε αρκετούς πειραματισμούς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Γάλλων επί των Ισπανών, για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, μιας και οι «τρικολόρ», είχαν επικρατήσει για τελευταία φορά 3-1 στο Αννόβερο στο νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16», με τέρματα των Ριμπερί, Βιεϊρά και Ζιντάν.

Οι Γάλλοι είχαν την πρωτοβουλία, με καλύτερη στιγμή στο 39’ ένα σουτ του Μπενζεμά, που εξουδετέρωσε ο Ντε Χέα, ενώ στο 50’ ο διαιτητής δεν μέτρησε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά. Τελικά, ένας έξοχος συνδυασμός ανάμεσα σε Μπενζεμά, Σισσοκό και Βαλμπουενά, έφερε τον άσο της Ντιναμό Μόσχας να «κόβει» την μπάλα στο πέναλτι, στον Ρεμί και αυτός με ωραίο σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Γαλλία (4-2-3-1): Γιορίς, Ντεμπισί, Εβρά (68’ Ντιν), Βαράν, Σακό, Πογκμπά, Ματουιντί (68’ Καμπάιγ), Βαλμπουενά (75’ Κ. Ρεμί), Γκριζμάν (58’ Λ. Ρεμί), Σισοκό (78’ Σνάιντερλιν), Μπενζεμά

Ισπανία (4-3-3): Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Αθπιλικουέτα, Σαν Χοσέ, Ράμος, Μπουσκέτς (46’ Ιτουράσπε), Φάμπρεγας (69’ Πέντρο), Κόκε, Καθόρλα (78’ Ίσκο), Ραούλ Γκαρσία (58’ Ντ. Σίλβα), Ντ. Κόστα (67’ Αλκαθέρ)

Δείτε εδώ το γκολ της αναμέτρησης:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: